Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC CODA Praha - HC HYPO 2:4

publikováno 01.04.2016 (aktualizováno 04.04.2016)

3.4.2016 Nikolajka 19:00

Odveta s HYPO mohla rozhodnout, kdo bude tedy konečným vítězem letošní sezóny, ale nakonec nerozhodla nic. Jediné, co se ukázalo jako definitivní, je rameno v prdeli a konec mojí letošní sezóny a obecně sezón jako aktivní hráč soutěže. Rozhodně jsem si to představoval jinak, tááák určitěééé, ale je to hokej, je to sporrrt! Roosters to mají nyní vše pevně ve svých rukách, no spíš v hokejkách a bruslích a jejich výkonem sami rozhodnou, kdo bude vítězem letošní sezóny. Sehrají rozhodující zápas s vynikajícími HYPO, kteří, světe div se, nehrají v čelních místech letošní tabulky, ale uvidíme. I tak mají šanci stále na horní první polovinu tabulky a možná i na bednu.

Poslední letošní soutěžní utkání jsme sehráli na domácím ledě. Potřebovali jsme alespoň bod k definitivní výhře letošního soutěžního ročníku, ale to se nakonec ukázalo jako nedostižné. Na utkání se obě mužstva připravila svědomitě a je třeba říci, že obě dvě střídačky neponechali nic náhodě. Utkání bych řekl, že jsme začali aktivněji a až na breaky soupeře, který stále vysunoval velmi techniky vybavenou 44-ku na Dana k naší kase, jsme v první třetině měli ze hry více. Občas jsem to přerušil svým vyloučením, které nebudu komentovat, ale už aby měl člověk za chvíli strach na někoho na ledě i kýchnout, aby z toho nebylo nedovolené bránění. No když jsem se konečně zapojil do hry, tak mi zase útočník HYPO pomohl k mantinelu trochu rychleji a v jiné pozici těla, než jsem potřeboval a slovy našeho hospodského z toho byla „zavíračka“. Všechno se dá pod práškama zvládnout, ale trochu mi dělá starosti záchod… Soupeř nečekaně dostal dvě minuty a my jsme mohli vyzkoušet šikovnost našich útočníků v přesilové hře. Jako na kulébru si zajezdil puk před, jinak vynikajícím gólmanem HYPO, který si nakonec našel čepel Honzy Černého alias John Black´s blade. Ten bez váhání zasunul kotouč do odkryté branky úvodní branku zápasu, ale HLAVNĚ, 100-tou branku letošního ročníku za HC CODA Praha a tím se nominoval na nákup občerstvení pro zbytek mančaftu. Za vedení týmu ze srdce gratulujeme a těšíme se (zapomeň na Krušovice!!!). První část úkolu, kterou jsme si stanovili v šatně bychom měli splněnou, tzn. Honza 100-tého góla a úvodní branku v jednom. Konec první třetiny a aplaus z ochozů, včetně posledních vypalovaček na různé plechové roury a lešenářské trouby s plechovým bubínkem dávali hráčům Cody novou krev do žil před druhou třetinou. Já jsem si dal sprchu a doufal, že až vylezu ze šatny bude to vypadat stále stejně. Ve druhé třetině však HYPO zabralo a tlačilo naopak Codu. Podařilo se jim srovnat na 1:1. Na to dokázala Coda poměrně záhy odpovědět a Mlaďas zasunul gólmanovi HYPO další dárek za záda. Coda vedla 2:1. Pak už jsem se vrátil na lavičku bez bruslí a viděl dokonání zkázy od HYPO vůči Codě. Soupeř dokázal vyrovnat ještě ve druhém dějství. To nám ještě dávalo naději na remízu a tudíž vítězství v ročníku, ale HYPO bylo proti a dokázali hned v úvodu 3. třetiny překonat jinak vynikajícího Dana v kase. Poslednímu gólu pak předcházela chyba v útočném pásmu soupeře, kdy jsme ztratili špatnou přihrávkou puk a opět „bukanýr“ s číslem 44 dostal nahrávku za záda Zahyho, ten už měl málo možností a tak s pomocí hole nakonec udolal soupeřovic útočníka a všichni, včetně Dana, skončili v naší brance, jen puk před čárou. Rozhodčí však nařídil jednorázovou dovednostní soutěž pro soupeře, který přesnou rychlou střelou zápěstím poslal tu gumovou pitominu přesně mezi betony Danovi a bylo to 4:2.

Už bylo málo času na nějakou korekci výsledku. Hráči i fanoušci se snažili, holky z hlediště dokonce slibovaly ledaři i nějaké prémiové skladby po zápase, ale ledař byl neústupný a přesně za pět minut půl otevřel dveře a pustil na led tu plechovou potvoru s nápisem Motokov. Cítili jsme určitě, slušně řečeno, mírnou frustraci. Mladej Tolík jí měl teda trochu větší frustraci, ba lze říci, že byl nasranej jako ďas, ale myslím, že nakonec dostal od mamky doma večeři a dneska už se s tátou u snídaně i pozdravili.

Myslím, že výsledek byl nakonec zasloužený. Hokej to byl hezký na pohled i na akce a i soupeř se nakonec mohl pochválit za pěkný hokej bez záludností. Tak teď uvidíme, jak dopadne utkání HC HYPO – Roosters, doufejme, že HYPO předvede jeden ze svých lepších zápasů a přejede Kohouty jako nás. Strašně by mě pak mrzelo, kdyby se zápas odehrál jen jako „kontumační“ a o vítězi soutěže (pro jednu i druhou stranu) by rozhodla taková kravina, jako 5:0 za kontumaci. Všem hráčům, nejen Cody, přejeme super léto a hlavně pohodu a zdraví, protože toho je na konci sezóny opravdu pomálu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery