Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

Roosters - HC CODA Praha 3:4

publikováno 15.03.2016 (aktualizováno 17.03.2016)

16.3.2016 velká Sparta 20:00

Opět a stále se válím na marodce a tak bude komentář zase pouze zprostředkovaným přepisem od velitele mančaftu. Utkání s Roosters je vždycky plné hokeje a vyrovnaného souboje o příčky v tabulce. Poslední sezóny, co se potkáváme v soutěži, jsme permanentně obě mužstva vzájemně na dohled. I tentokráte tomu bylo tak a navíc jsme si v posledním měření sil odvezli z domácího ledu prohru. Bylo tedy co na Spartě oplácet. V tabulce jsme měli menší nevýhodu ve skóre, ale jinak vše nastejno, jak siamská dvojčata. Dle mého včera šlo hlavně o utkání o druhé místo, ale známe se a konec je skutečně až za dva zápasy. Pokud si Smečka pohlídá bodový náskok, pak se s Roosters (v případě, že již ani jeden neprohrajeme) budeme tahat o 2. flek celkového pořadí letošního ročníku. Škoda, vše je odrazem docházky, ale s tím se potýkají všichni.

K zápasu. Domácí, tedy náš soupeř, otevřeli skóre utkání na 1:0 hned v úvodním dějství zápasu. Podařilo se nás snížit a pak dokonce navýšit ve svůj prospěch skóre na 2:1. Druhá třetina byla v poklidu, i když Roosters tlačili a nenechávali žádný kus volné ledu našim hráčům zadarmo. Nakonec se ale podařilo zase právě Codě navýšit svoje skóre na 3:1. Již v probíhající 3. třetině jsme drželi stále slibný náskok necelých pět minut do konce utkání. Pro nás je to asi jako na bejka červený trencle. Prostě nemůžeme do konce zápasu kontrolovat hru a dohrát s klidným pukem na hokejkách, ale musíme si trochu udělat adrenalin. Takže 3:2 a za chvíli 3:3 a Kohouti byli v laufu jak když to nabil Gustík v tanku Jana Kosa ze seriálu 4 z tanku a pes. Naštěstí kohoutí Grigorij neudržel rajčáky a pár desítek sekund před koncem jsme zvrátili vítězství na svojí stranu s konečným výsledkem 4:3 pro CODU, tedy pro hosty, tedy dva bodu domu! Bilanci s Roosters máme vyrovnanou a pokud nezaváháme, pak bychom měli o dva body teoreticky předstihnout svého současného největšího rivala v tabulce.

Největší pochvala patří pak troubícímu uskupení v hledišti. Nevím, co Milan těm fanouškům slíbil, jestli závěrečné společné sprchování na konci sezóny, nebo praní výstroje, či volné zkoušení suspenzorů a rukavic, ale jisté je, že v posledních dvou zápasech (omlouvám se, minule jsem to zapomněl napsat) byli na tribuně skutečně fanoušci a v předminulém zápase dokonce ve stejném počtu, jako hokejisti na střídačce :-D (tím chci říci, že hráčů bylo jako šafránu!!!!). Tentokráte vytáhli na Kohouty zbraně ve stylu dechových nástrojů, které stejně umí pojmenovat jenom Milan, s nimi pak vytvořili atmosféru, kterou by mohli závidět i na Kladně (vlastně, tak už mají prázdniny!). Prostě včerejší výkon byl perfektní na ledě i mimo něj. Doufáme, že celá partička fanoušků a –nek nám nenastydne a dokončí s námi sezónu.

Další zápas 30.3.2016 ve středu na malé Spartě těsně před desátou proti hovňákům. Letos mají kluci od hoven trochu výkony nahoru a dolu. Přesný důkaz toho, jak se sejdou. Snad se i my sejdeme v dobré sestavě a dáme si slušný předposlední hokejíček soutěžního ročníku.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery