Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC Angio - HC CODA Praha 9:3

publikováno 16.02.2016 (aktualizováno 19.02.2016)

18.2.2016 Černošice 22:45

K odvetě s Angio jsme vyrazili v nehorázný čas do Černošic. Je to opravdu čas utkání na hranici zdravého sportování v nočních hodinách. Začátek ještě jde, ale když si uvědomím, že zápas skončí po půlnoci a pak po povinné hygieně a cestě domů si lehnu do postele a budu čumět do stropu ještě další dvě hodiny, pak čas usínání je stanoven pracovně na cca 03:00AM!!! Chápu, že řada týmů prostě riskuje kontumaci a na zápas s Angio vůbec nedorazí, nebo tam skutečně přijedou pro povinné odehrání zápasu bez orientace na výsledek. Utkání se neslo, očekávaně, plně pod kontrolou HC Angio a hlavně jejich 1. lajna si dávala puky přes celé hřiště až před, jinak výborného Dna v kase, z hokejky na hokejku. Výborné bruslení a přehled jejich lajny, která jen málo okamžiků před zápasem dotrénovala v mančaftu krajského přeboru, byly hlavní zkázou našeho vystoupení v Černošicích. Nelze se vymlouvat na účast hráčů v týmu Angia. My sami se snažíme postavit to nejlepší, co na soupisce máme. Bohužel je výrazně znát, kdy nastupují do týmu na zápas rozdílový hráči a kdy ne. To se snaží udělat každý tým v soutěži. My včera bohužel ne a výsledek tedy není pro nikoho z nás žádným překvapením. Kluci z přeboru si alespoň trochu pozvedli svojí sebedůvěru a ego nad rybníkáři. Jak říkala moje babička: „Hlavně, že se nikomu nic nestalo!“ To bohužel nemůže říci Kuba, který přijel na zápas už s hokejkama, které měl původně na zahradě u rajčat a pak když tedy definitivně obě byly out of order, pak tedy kvalifikovaně zlomil hokejku ještě pro jistotu i Tomášovi, kterou si chvilku před tím půjčil! Hokejky to tedy odnesly nejvíc. I tak klobouk nahoru všem, kteří do Černošic dorazili a snažili se Codu táhnout zápasem. Výsledek je trochu krutý, ale i tak jsme dokázali vstřelit několik branek, aby zápas nebyl úplnou exhibicí domácího mužstva. 9:3 odpovídá zcela průběhu utkání a převaze domácích, kteří se na zápas prostě lépe připravili.

Není však čas na hození flinty do žita. Stále ještě aktivně bojujeme o první flek v letošním ročníku. Stále to máme ve svých rukách. Angio, jako zázrakem prohrálo, možná i 2x. To nikdo netuší, protože vedení Angia výsledek na web PLLH prostě nevloží a rozhodčí si jejich zápisy asi prohlížejí večer doma u televize a vedení soutěže je tedy nemá k dispozici. Takže odhadem k počtu zápasů a potencionální možnosti získání bodů se budeme tahat o přední příčky s Angiem a také s Roosters.

Další zápas máme 28.2.2016 v neděli od 19:30 na Nikolajce. Čas, jak na ligové utkání ELH, tak doufáme, že se ukáží i hráči, kteří se nemohli dostavit do Černošic v noci. Bohužel se stále neukáží hráči, které skolila marodka. Tady bude ještě nějakou dobu znát týmový deficit.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery