Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC CODA Praha - Profihokejka.cz 5:4

publikováno 22.01.2016 (aktualizováno 25.01.2016)

24.1.2016 Nikolajka 21:00

K odvetě s klukama z Profihokejky.cz jsme se sešli na domácím stadionu na Nikolajce v trochu pozdějším čase, než jsme na domácí utkání zvyklí. Na obou stranách střídačky byl slušný počet hráčů, i když Milan naší sestavu lepil na poslední chvíli, díky marodce. Žlutí přijeli na tři lajny dopředu a dvě dozadu, my jsme se museli spokojit se dvěma pětkami. Utkání začalo ve slušném tempu a není se čemu divit. Nejstarší hráč hokejek měl tak 33 let. Řada z hráčů soupeře, dle mého, nebyla ještě na světě, když já jsem si zkoušel poprvé utahovat brusle na rybníku v Záběhlicích. Soupeř měl ze hry na začátku utkání více a to nakonec i zužitkoval v podobě prvního vstřeleného gólu. My jsme museli čekat ještě na desátého hráče, který si plnil své povinnosti, ale když Tolík dorazil, hned z první akce po závaru u branky dokázal společně s důsledným Kubou skórovat na 1:1. Po příchodu Martina se obraz hry výrazně změnil. Soupeř přestal vyjíždět v celé pětce a vždy se k nám do pásma dostávali ve dvou, či maximálně ve třech hráčích. Což mimochodem někdy i stačilo, abychom si zkusili jízdu na řetízkáči i s cukrovou vatou. Obzvláště jejich nejlepší tři hráči nám zatápěli v pásmu. Naštěstí byl výrazně proti bezchybný brankář a tak jsme utěšeně postupně navyšovali naše konto na stav, který deset minut před koncem, dával tušit, že bychom utkání mohli dovést do zdárného vítězství. Stav 4:2 deset minut před koncem však nevyhovoval soupeři, kterému jsme i vlastním vyloučením trochu pomohli nasednout zase do pomyslného sedla. Soupeř nás zatlačil do naší vlastní třetiny a i díky chybám v obraně se podařilo snížit na rozdíl branky. Naštěstí i my jsme ještě udrželi hokejky a dokázali jsme odpovědět na 5:3. To však znamenalo další ataky naší branky útočnými řadami soupeře, které po další chybě v obraně využili na 5:4. Zápas se chýlil ke konci a rolbař už měl dopitou i kávu s rumem v akci. Soupeř se však nevzdával a i přes ubývající poslední vteřiny tlačil. Poslední nahození puku za naší branku, kde se sjeli Tolík s jejich nejlepším hráčem, rolbař stojí u prken a všechno pozoruje na první dobrou. Ručičky vylétly z obou stran současně a už to jelo. Bylo to, jak když máma doma pustí mixér, co byl špatně zavřený. Nakonec jsme se tam sjeli poctivě úplně všichni, co byli na ledě. Když už se kluci vyblbnuli, mohli jsme si podat ruce a jít do šatny.

Soupeři jsme oplatili minulou porážku, i když né se zrovna přesvědčivým výsledkem. Na druhou stranu dva bodu jsou doma a to se počítá. Za zmínku stojí ještě vstřelené dvě branky samotným kapitánem, prezidentem, trenérem, pokladníkem, nosičem puků a dresů a samo taky hráčem „velkým“ Tolíkem. Škoda, že nepadla třetí… mohl být RUM v akci! Utkání jinak poměrně v klidu až na pár hitů, které však v rámci pravidel rozhodčí netrestal. Až na závěrečnou estrádu, která snad nebude mít žádnou výraznou dohru, jsme mohli být spokojení s předvedeným výkonem v rámci dostupné sestavy. Doufáme, že se marodka zmenší co nejdříve a na CODA Cup, který se koná 5.2.2016 budeme v plné síle, jak na turnaj, tak i do restauračního zařízení po akcičce.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz