Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC CODA Praha - H.O.V.N.A. 7:1

publikováno 30.11.2015 (aktualizováno 01.12.2015)

29.11.2015 Nikolajka 19:30

První setkání, s naším letitým soupeřem, v této sezóně jsme si naplánovali na Nikolajce na neděli po večeři. Čas super, bohužel pro řadu hráčů i tak zcela nepřijatelný. Práce, choroba a jiné aktivity překazily řadě hráčů účast na tomto utkání. Ještě deset minut před úvodním hvizdem nás bylo v šatně devět. Nakonec dorazil i Přéma a tím trumfnul v nejposlednějším příchodu i Blaženu. Zápas rozhodoval standardně Petr Novák a i soupeř neposbíral do své sestavy asi všechny hráče, které si představoval. To v našich řadách to chvíli vypadalo, že máme několik nových hráčů, či Deja Vu. Zdenda s novým dresem na zádech DVORKA, což v překladu znamená DVOŘKA, ale napsané SMSkou při objednávce přes mobilní telefon. Naopak dva 37 dresy v jedné šatně, stejné barvy, ba možná i stejné velikosti jsme dokázali vyřešit a Martina převléknout do jiného čísla. Napříště již bude připraven a 37 se stane nanovo 3,7!!! Předpokládám, že to nebude v soutěži problém s ohledem na to, že i za Auto Kunratice startuje hráč s číslem 00 (důvod netušíme). Z historie pak je nutné dávat i pozor na Blaženu, který je v červených 74, ale v bílých 10. To je teprve peklo to uhlídat. Co výrobce dresů ve skutečnosti pije nevíme, ale mátový čaj to nebude. Nakonec se utkání sehrálo ve dvou lajnách na obou stranách.

Zápas začal v tempu skutečně rekreačním, což vyhovovali hlavně i hráčům, kteří bruslí dopředu tak rychle, jako jiní dozadu. Skóre otevřela naše první lajna po důsledném sledování puku v obranném pásmu soupeře. Soupeř odpověděl záhy na 1:1 a následně získal i další výhodu v podobě přesilové hry. To však ještě netušil, že výhoda to bude spíš pro Codu. Po ztrátě puku v naší obranné třetině se podařilo Honzovi Černouškovi projet mezi beky soupeře a přidal branku na naši stranu ukazatele skóre. První dějství pak skončilo 2:1 pro naše barvy. To už ale přijel Toliho cirkus v čele s principálem a jeho oblíbeným klaunem „Srdcové eso“, který věrný svému jménu dokázal, jak ho Coda drží v krajině srdeční a dorazil na rozjetý západ rovnou z Berounského stadionu, kde dostali naloženo. Utáhl brusle a naskočil do druhé třetiny pomoci svým klubovým barvám. Hra se postupně dostávala stále více na polovinu hostí, kde se snažily naše útočné řady dostát svému úkolu, vstřelit branku a navýšit skóre pro naše barvy. Občas soupeř ještě zahrozil u naší branky a na tyčky podle mě vyhrál, ale to bylo všechno, co ten večer přijeli ukázat. Nedařilo se jim rozehrát a přechod přes střední pásmo fungoval pouze při zaváhání našich beků, kteří si rozdělali u soupeře v obranném pásmu oheň a grilovačku k tomu. Individuálními průniky však soupeř neměl moc šanci na úspěch a tak se skóre v jejich neprospěch postupně navyšovalo až ke konečné podobě 7:1. Nedá se soupeři upřít bojovnost, ale s koncem zápasu asi i chyběla síla a chuť hrát. Naopak nám se hrálo bez nervozity a svázaných rukou naprosto volně a v klidu (dlužno podotknout z obou stran) a dovedli jsme Codu k dalším dvěma bodům do tabulky soutěže.

Tento týden odpadá trénink, ale o to více se můžeme těšit na nedělní utkání, na které očekává vedení klubu přetlak hráčů na účast na utkání. Není divu, tým je na vítězné vlně a každý si chce užít ten pocit zaplatit dvě kila za led. Takže, až si všichni vybalí žvýkačky, uhlí, brambory a vajíčko s překvapením, mohou přijít v neděli 6.2.2015 na Nikolajku, kde si změříme síly s týmem z horní části tabulky, který nám rozhodně šlape na paty. Yellow Stars nepatří v tomto ročníku ke slabým soupeřům, takže se dá očekávat parádní hokej.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz