Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC Panthers Praha - HC CODA Praha 2:6

publikováno 18.11.2015 (aktualizováno 19.11.2015)

18.11.2015 Letňany 22:35

Utkání s Panthers bývají vždy v pohodě. Nemyslím tím výsledek, ale hokej hrajícího soupeře. Pokud nechytne Kašička nerva (sorry), tak je to tým, který chodí hrát i přes tu nekřesťanskou hodinu, hlavně hokej a ne řeckořímský zápas. Utkání začalo, když už asi nevysílala ani televize Šlágr. Tyhle hodiny v noci mě regulérně zabíjejí, ale na druhou stranu jsme měli snad největší účast hráčů od počátku sezóny. A to ještě Milan nechal doma sedět jednoho mlaďase a pak se část týmu fláká po Asii a 37sám (první generace 37) ležel doma s největší nemocí světa – rýmičkou. Na utkání se také dostavily posily, které Zahy s Milanem zlanařili již loni. Kočka dorazil se svými dvěma metry a hokejkou dlouhou jak od lešení a po dlouhé době se objevil i Ála, který si velmi záhy zvykl na časový posun v Praze oproti bydlišti a dokázal motat hlavu soupeři jak za mlada. Ještě jsme na ledě letos neviděli Pepka, který na blíže neurčenou dobu přerušil kariéru, aby mohl polknout svatováclavskou husu s deseti a včera bohužel musel hlídat střídačku v O2 aréně.

Jak jsem napsal, i tak jsme se sešli v hojném počtu a pozadu nezůstal ani soupeř. Myslím, že jsme obě dvě mužstva hrály na tři lajny dopředu a dvě dozadu, což v této noční době výrazně pomáhá těm rychlejším jako já, usnout pak ještě před svítáním. Soupeř na nás vlítnul jak nepřizpůsobivý občané na sociálku pro „dotace“. Při rozbruslení soupeři asi potajmu pozorovali Zajdu v kase a našli jeho největší slabinu, branku za zády a tu trefili jako první právě oni. Nijak to však nemělo vliv na naší bojovnost, kterou jsme hned záhy výrazně zúročili dvěma vyloučeními z naší strany. Soupeř naštěstí ani jednou nepotrestal naší početní nevýhodu a naopak výborně bruslící první lajna dokázala zamotat bekům Panthers hlavu i v oslabení. Ještě do konce prvního dějství jsme dokázali pak v plném počtu, dorovnat skóre a ještě něco přihodit navíc. Utkání se hrálo v poměrně rozumném tempu i pro naší třetí lajnu (myslím tím útočnou řadu, aby to někdo nepochopil blbě, že si šlehnem na lavici a pak lítáme po hřišti jak utrženej vagón). Naše cca 150-ti letá třetí lajna připravovala našim dvěma zbývajícím řadám chvilky oddychu, ale trochu nervíčků. Pak naskákala zase na led 1. lajna a šup bylo to 3:1. Parádní střídání celé trojice za podpory výborně hrajících obou defenzivních dvojic. Soupeř kontroval na 3:2, ale zase promluvila „hromový hůl“ druhé lajny a nasadili skóre zase o dva navíc oproti soupeři. Soupeř již utkání dohrával, snažil se něco vymyslet, ale tentokráte si Coda vítezství skutečně podržela pevně v rukách včetně hokejky, kterou Milan zlomil a nechtěl se jí tak dlouho pustit až mu na ní začaly rašit pupeny od růže z Jericha. Rozhodčí neměl pochopení pro tyto zahradnická kouzla a tak i náš prezident dostal menší trest za nepovolenou výstroj (to ještě neviděl rozhodčí, co nosí Milan pod dresem). První a druhá lajna se pak podělila v posledním dějství o dokonání výsledku na konečných 6:2 a mohli jsme vyrazit do sprch.

Hezký hokej z obou stran, výborný výkon soupeřovic gólmana, který chytil minimálně dalších 5-6 branek. Hlavně Martin Lindauer, který byl v zápisu chvíli inkognito, vyprášil gólmanovi betony nad rámec standardu.

Máme tedy další dva body do tabulky a čeká nás příští týden dvojzápas. První utkání již ve čtvrtek od 21:30 v Kralupech se Sabres jako předehrávka 17. kola. V neděli pak od 19:30 proti H.O.V.N.A.kům na našem domácím ledě v Nikolaj aréně. Doufám, že udržíme výkonnost. Když už né na ledě, tak alespoň doma….

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery