Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC CODA Praha - HC Suchdol Sabres 3:1

publikováno 13.11.2015 (aktualizováno 23.11.2015)

15.11.2015 Nikolajka 21:00

Včerejší domácí utkání přivedlo na náš domácí led mužstvo HC Suchdol Sabres, se kterým nemáme zrovna pozitivní bilanci z uplynulých ročníků. Při vstupu do šatny jsem si myslel, že tam sedíme obě dvě mužstva dohromady. Tolik lidí za CODU na jeden zápas nepřišlo snad od doby, kdy jsem se učil přešlapovat dozadu (kecám, do dnes to neumím!). Soupeř dorazil v šesti hráčích, ke kterým se v průběhu 1. třetiny ještě přidal jeden a bylo jich tedy celkem 7 na naše tři lajny. Trochu mi to připomělo stav v Kralupech předminulou sezónu, kdy jsme proti jejich třem lajnám nastoupily taky v šesti. Šavle se ale nijak nezalekly našeho počtu hráčů na střídačce a na ledě to nebylo od počátku vůbec znát. Skóre jsme sice otevřeli snad po třiceti vteřinách od úvodního hvizdu, ale soupeř kontroval vyrovnávací brankou snad do 2 minut. Pak hra lítala po celém hřišti a ani jedna strana si nedokázala dát nahrávku. Suchdol zabetonoval svoje obranné pásmo a my jsme zase lítali jak na provázcích u loutkaře, který si dal před představením nějakou tu kontušovku na kuráž. Nepřesné puky od beků, vození puku našimi útočnými řadami až před hokejku suchdolského gólmana nepřinášely kýžený efekt v podobě navýšení skóre pro naše barvy. Soupeř jakoby neměl fyzický limit a hrál proti Codě plnohodnotný hokej. Zvolil taktiku skutečně efektivní a díky naší hokejové impotenci dokázal i často zatlačit naše mužstvo do obranného pásma. Naštestí jejich beci nevyjížděli tak výrazně na naší polovinu a tak jsme dokázali vždy útočníkům soupeře sebrat puk a pokusit se o rozehrávku z naší poloviny. A ejhle, tady byl ten kámen úrazu, buď špatná rozehrávka, nebo útočníkovi utekl puk a když už ho zpracoval, pak si ho kluci nedokázali vyměnit v pásmu soupeře. Utkání se dá popsat jako vyrovnané po celou dobu, i když tomu naše počty na střídačkách rozhodně neodpovídaly a bylo by zajímavé, kolik by utkání skončilo, pokud by se Šavle sešly v běžném počtu. Nakonec se nám z maxima podařilo vytěžit minimum (běžne to bývá opačně) a skóre poskočilo do konce utkání na 3:1, což nám přidalo další dva body do celkového hodnocení soutěže.

Již tuto středu 18.11.2015 si jedeme zahrát v noci do Letňan od 22:35 proti Panthers. Poprvé se v sestavě objeví i náš externí spolupracovník žijící kousek od Uralu, Ála. Už se těšíme až zápasové tempo prověří jeho fyzickou připravenost. Panterům se zatím v letošní sezóně nedaří tak jak si asi představují, ale skupina je letos opravdu vyrovnaná a tak to bude rozhodně utkání, které nesmí Coda podcenit.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz