Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2015/2016

HC CODA Praha - HC Angio 5:1

publikováno 30.10.2015 (aktualizováno 03.11.2015)

1.11.2015 Nikolajka 18:30

První utkání letošní sezóny se soupeřem, kterému jsme v posledním kole loňské sezóny doslova ukradli první místo v soutěži, začalo trochu zmatky s pronajímateli ledu na Nikolajce. Zápas naplánovali "manažeři" na stejnou hodinu pro 4 mančafty a tak se mohlo stát, že jsme hráli všichni na šířku třetiny jako v přípravce. Ověřit skutečnou rezervaci termínů pro Codu bylo z říše pohádek a snů, jelikož nikdo nezvedal telefon a tak se musel mini Toli osobně projet na Nikolajku, aby zjistil aktuální stav rozpisu ledů. Nepředstavitelnej bordel! Nakonec zápas začínal o 1,5 hodiny dříve a tak musel Milan nejen alarmovat všechny své ovečky, ale hlavně i soupeře. Nakonec se všichni dostavili do šaten ve správnou dobu a dokonce většina z nás trefila i správný stadion. Zápas začal jak měl a na obou stranách hřiště se sešlo i přibližně stejně hráčů. Utkání ve slušném tempu, nikoli však zabíjející pro hokejové důchodce. Skóre otevřel soupeř po akci, kdy útočníci soupeře dokázali zamotat hlavu nejen svým přítelkyním, ale i naší obraně a v konečné fázi i vynikajícímu gólmanovi. To však bylo z gólové estrády na straně Angio všechno. Né, že by se neukázali v naší třetině, to zase jó, ale ani obrana a už vůbec né Dan v kase, nesouhlasili s dalším navyšováním skóre na straně ukazatele, který patřil HC Angio. Utkání mělo spád a výsledek sice napovídá, že jsme měli trochu ze hry více než soupeř, ale i tak stav 1:0 pro Angio trval až do konce 1. třetiny. V úvodu 2. třetiny se konečně rozjel brankostroj Cody a skóre se začalo posouvat nahoru i na naší straně. Taktickou změnou na střídačce, kdy se mladej Toli z beka posunul na křídlo 2. lajny, jsme dokázali soupeře dostat pod tlak při obou střídáních a tak soupeř začal kupit chyby ve svém obranném pásmu při rozehrávce, ze kterých Coda dokázala skórovat a po sléze i navyšovat skóre ve svůj prospěch. Taktická změna dokázala zmást nejen Angio, ale i mě, protože jsem najednou nevěděl, kdo za koho leze na led, obzvláště, když se jeden útok točil ve čtyřech. Prostě nezafungovala komunikace na střídačce, kterou "Tichonov" vyřešil jasným tělesným trestem pro hráče, kteří neposlouchají!  Utkání plné sobojů, avšak čistých, se hrálo v klidu a hráči obou týmů hráli hlavně hokej a né pacienty z pavilonu 9 v Bohnickém areálu léčebny. Poslední minuty jsme to s Kubou trochu zamotali, kdy jsme zase až tak čistě nehráli a dostali jsme Codu pod tlak při oslabení, ale soupeř výhodu nevyužil. Když Milan doběhl za rolbařem s flaškou vodky, otevřely se dvířka pro rolbu Motokov ČSSR (až teď mi došlo, proč je management Nikolajky v tomto stavu) a Petr "Proužek" ukončil utkání.

Výsledek rozhodně neodpovídá stavu hry na ledě, ale měli jsme prostě více štěstí a méně chybovali v obranné hře. Další zápas již tento pátek nás čeká ve 20:45 na zimáku v Popovicích proti Auto Kunratice. Většinou vyhecované měření sil s tímto soupeřem nikdy nepředesílá kdo bude favoritem utkání. Přesto bychom rádi odvezli od automechaniků z Popovic dva body do tabulky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz