Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

HC CODA Praha - HC První Spotřební 5:0

publikováno 02.03.2015 (aktualizováno 09.03.2015)

8.3.2015 Nikolajka 19:30

Bohužel se nepodařilo soupeři dát dohromady dostatečný počet hráčů pro sehrání utkání ve stanovený termín a tak jsme byli nuceni utkání kontumovat ve prospěch HC CODA Praha.

Co se nakonec na zimáku dělo.....

Coda Reds vs. Coda Whites  14:10

Odvetné utkání proti První Spotřební se bohužel kontumovalo, jelikož soupeř nedokázal sestavit mužstvo na termín utkání. Již zaplacený led, tak Coda využila na měření sil týmů, které se běžně nepotkávají. Část aktivních hráčů v soutěži, část hráčů z úterních tréninků a jinak celkově mišmaš plus jeden zástupce soupeřovic týmu, který nenastoupil k utkání. Sestavy, které nemají v Coda životě obdoby. Již v šatně byly nastaveny jasné podmínky utkání. Kapitáni Tolknerovic si vybrali každý dle svého uvážení hráče do svých týmů. Někdo vybíral podle užitečnosti na hřišti, jiný prostě, že neměl další možnost, nebo prostě potřeboval podporu v mediích, či na lavičce. Nakonec jsme tedy vlezli na hřiště v červených a bílých drezech a pustili se do utkání Coda Reds vs. Coda Whites. Ještě před utkáním naznačil kapitán Whites, kdo, že bude rozhodovat ve sporných momentech na ledě, nájezdech, faulech a neplatných brankách. Nikdo, kdo chodí pravidelně na úterní měření sil, nebyl překvapen, že se jednostranně a demokraticky zhostil této aktivity právě náš prezident, kapitán, manažer a forward týmu Milan Toli. Nezbylo než souhlasit, protože nastavená situace neměla jiného řešení a pokud bychom se snažili nějak oponovat, pak bychom si zahráli asi tak 15 minut z celkového času a výsledek diskuse by byl totožný s původním závěrem. Taktika Reds byla jasná. Přivést Whites na pokraj nervového kolapsu a vstřelit soupeři co nejvíce branek v co nejkratším časovém úseku. Mě osobně se tento úkol nejevil jako nejjednodušší, jelikož Tolknerovic dvojka byla rozdělena do dvou týmů a tak museli Whites hledat klubko svárů v jiných částech týmu. První gól za Tomášova záda vsadili právě Whites, ale to nijak nezlomilo bojovná srdce Reds a zasadili soupeři několik odvetných branek, které přinesli na lavičku Whites kýžený efekt. Brblačky. Zápas ve slušném tempu, který řadě starších hráčů přivedl stav né nepodobný infarktu, či počátkům svalové disfunkce, se nakonec hrál ve stylu fair play. Objevily se i náznaky exhibice na straně Reds, kdy za stavu 9:6 ve prospěch Whites se položili do hry s takovou vervou, že nasázeli Zajdovi ve své jamce 6 kousků za sebou. To už se ozývaly ze střídačky Whites hlasy, které dávaly tušit rozkládající se morálku bílých dresů. I tak dokázali Reds srovnat na 9:9 díky individuálních chybám v naší obraně z důvodu neutuchající emoční radosti nad otupělým soupeřem. Následovala opět Óda na radost v podání předních řad Reds a utkání ve svém konci naznačilo, kde se skrývá bojovné srdce při měření sil uvnitř týmu Cody. Nakonec naskočil do utkání rolbař, který rozhodl, že soutěživost uvnitř Cody skončí lepším poměrem branek pro Reds a to v konečné podobě 14:10. Hezké bruslení, spousta parádních akcí jak celých pětek, tak individualistů na obou stranách hřiště. To byl včerejší večer v podání HC CODA Praha. Myslím, že jsme si v konečném důsledku zahráli lépe, než kdyby soupeř nakonec nastoupil v pěti hráčích bez gólmana.

Následující utkání je načasováno na neděli 22.3.2015 na Nikolajce v 19:30 proti HC Kačeři Vinoř. Pokud udržíme tendenci neporazitelnosti minimálně pro dva ze tří zbývajících zápasů, můžeme uvažovat o postupu do vyšší skupiny minimálně z 2. místa.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 4

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz