Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

Roosters - HC CODA Praha 6:9

publikováno 16.02.2015 (aktualizováno 19.02.2015)

18.2.2015 Sparta Praha 20:00

Na zápas na Spartě jsem se fakt těšil. Nejen, že se s Kohouty hraje príma hokej, ale hlavně si jednou za čas může člověk zahrát na bezva ledě. Bohužel zdraví bylo proti a tak jsem chcípnul s angínou. Do toho se přidaly nemoci ostatních, pracovní, či sportovní povinnosti a tým se dával dohromady hodně složitě. Milan hrál s horečkou, Pacička s ručičkou ještě né zcela slepenou a ostatní dorazili někdy i na druhý pokus. S Kočkou to bylo dlouho na vážkách, ale nakonec dorazil. Natož Pepa, který to slíbil hned, se nakonec na zápas nedostal.  Ještě v pět odpoledne to vypadalo, že budeme hrát v šesti.  Milan se dokonce se zástupci Kohoutů pokusil zápas odložit, ale je pravda, že Sparta, která bude hrát play off, by výrazně promluvila Kohoutům do možnosti ledů a tak nakonec padlo rozhodnutí, že tam pojedeme a uhrajeme, co uhrajeme.

Nemám žádné přesnější info o tom jak zápas probíhal, ale dle večerního telefonního zpravodajství Milana při návratu ze zápasu domu, musím říci, že výsledek mě skutečně překvapil. Nakonec se Coda dostala na plné dvě lajny největších srdcařů a jednoho nesrdcaře. Aleš nesrdcař roztočil svůj brankostroj a nasypal Kohoutům hned 4 góly. Na jeden z nich mu dokonce přihrál Milan Horečka. Další dvě branky přidal Horminátorek pacička a myslím, že už se na ledě tímto začne objevovat pravidelně po přestávce se zraněním. Jednu dobu bylo skóre utkání 6:1, což v normálním zápase dává čtenářům jasno o průběhu zápasu, ale né tak u nás. Ke konci zápasu jsme bránili výsledek 8:6 a vypadalo to, že Kohouti se nadechnou k závěrečnému náporu. Nakonec se ale povedlo ještě kosmeticky upravit skóre na výsledek 9:6 v náš prospěch a s tímto jsme se rozešli do šaten.

Utkání těžké nejen na ledě, ale i během přípravy na něj. Je neskutečné, že se nedokáže polovina lidí ani obtěžovat napsat Milanovi SMS, že jdou, nebo ne. Každý asi čeká na přímou prezidentskou SMS a nechá se přemlouvat. Tak hlavně, že jsme to nakonec dali dohromady, ale někdy obdivuji Tolíky, že mají stále ten elán to tlačit dál, i když je řada z nás někdy jak malé děti. Kdo si to nevyzkoušel, netuší co to je úsilí dát dohromady 20x za sezónu partu lidí, kteří mají „rádi“ hokej.

Další utkání proti První Spotřební sehrajeme na MDŽ, tak doufám, že se někdo omluví, že veze žižkovským ženám řád práce a rudé růže zrovna ten večer. Utkání je v půl osmé na Nikolajce.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 5

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz