Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

HC Panthers Praha - HC CODA Praha 1:4

publikováno 04.02.2015 (aktualizováno 09.02.2015)

4.2.2015 Letňany 22:35

Díky dohodě s domácím mančaftem jsme mohli nastoupit k odloženému utkání o 14 dní později a tak zkonsolidovat hráče, kteří hrajou za Codu i v noci. Původně plánované počty na tři lajny dopředu se nám smrskly na plné dvě pětky s mladým Zajdou v kase. Utkání začalo ve fofru přesně tak, jak se dalo při pohledu na mužstvo soupeře, kterého věkový průměr bych odhadoval na nějakých 25. Když to porovnám s naší útočnou druhou řadou, tak ta se dostává v součtu let na nějakých skoro 135 roků. Panteři na nás vlítli jak finančák na Krejčíře a my jsme s nimi drželi dech co to šlo. Díky dobře bruslícím posilám Davidovi a Pepikovi jsme dostávali soupeře pod tlak a z takového jednoho přečíslení se podařilo první lajně, kterou vedl Jirka Volánek s Jakubem a Pepou na křídlech, otevřít skóre zápasu. To přineslo trochu klidu na naší střídačku, ale na led rozhodně ne. Soupeř zvýšil svůj tlak ve středním pásmu a dokázal přečíslovat a napadat naší obranu hluboko v našem pásmu. To nám výrazně komplikovalo rozehrávku a tak se naši útočníci museli vracet hodně hluboko do našeho obranného pásma pro puky. Po několika střídáních se rovněž nám podařilo narušit rozehrávku soupeře a Zajda senior dobrusili puk na kruhu pro vhazování a zadovkou poslal na modrou do tandemu. Křížnou přihrávkou jsem pak poslal nezištně puk přímo na čepel nejsvatější a prezident zavěsil do pravého horního rohu a bylo 2:0. V zápisu o utkání se tak mohla zapsat branka, kterou s asistencemi zasadila trojka v součtu cca 150 let! S tímto výsledkem skončila i první třetina, která mimo našich dvou gólů přinesla i řadu vyloučení na obou stranách kluziště. Fauly pramenily na naší straně hlavně z důvodu, že jsme byli o krok později u hráče soupeře a pak už zbývalo jen a pouze zatáhnout za ruční brzdu. Rozhodčí pískal sice přísně, ale spravedlivě na obě dvě strany.

Druhá třetina začala v podobném tempu jako první. Soupeř se tlačil na naší rozehrávku, ale hrál zodpovědně dozadu. My jsme se dostávali k soupeřovic brance opět díky dobře bruslící celé první pětce. Díky napadání naší první lajny v obranném pásmu soupeře se k puku dostává Jirka, který vystihl rozehrávku mezi dvěma beky Panterů a překonal jinak výborného gólmana potřetí tento večer. Již skoro končila druhá třetina, když se utrhli dva útočníci Panterů jak vagóny na seřadišti v Českém Třebové a zleva poslanou přihrávku na naší branku dokázal pod nedůsledným tlakem našeho bránícího hráče (já) zastrčit za Zajdu jeden a tento večer poslední puk ze soupeřovic hokejky.

Třetí třetina se dohrála v duchu celého zápasu, tzn. rychle z obou stran, s vyloučeními a hlavně se skvělými výkony obou brankářů. My jsme již pouze upravili kosmeticky výsledek na konečných 4:1. Zajda junior zaslouží opravdu chválu až do nebes, protože to co včera chytil výrazně ovlivnilo výsledek celého zápasu. Do šaten jsme se rozešli těsně před půlnocí, ale s pocitem dobře odvedené a bojovné práce a s příslibem možnosti bojovat v další fázi sezóny o přední příčky naší skupiny. Nyní nás čeká zápas s dalším těžkým soupeřem a tím budou ve svatostánku Pepika, Franty a Davida v Holešovicích, kluci z Roosters. Zápas začíná skoro v extraligovém čase ve 20:00 18. února.  Jsem skoro 100% přesvědčen, že tady účast hráčů Cody na utkání stoupne velmi výrazně.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz