Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

HC CODA Praha - Yellow Stars 8:2

publikováno 16.01.2015 (aktualizováno 19.01.2015)

18.1.2015 Nikolajka 20:00

Další domácí zápas a odvetu s Yellow Stars jsme spáchali tuto neděli 18.1.2015 na domácím ledě na Nikolajce. Sestavu jsme slepili opravdu z posledních kusů díky omluvenkám, nemocem, zranění a povalování řady hráčů po horských masívech po Evropě. Nakonec jsme se ale sešli na celé dvě lajny, což s ohledem na to, že jsem ještě v jedenáct dopoledne měl na žíle 0,7 promile, bylo pro moje fyzické síly víc než vhodné.

Žluťásky jsme v prvním zápase vyprovodili o šest gólů, ale i tak je to soupeř, který vás nenechá oddychnout. Nejdříve jsem si myslel, že tam zůstali někteří hráči ze zápasu staršího dorostu před naším utkáním. Ne nezůstali, ale i tak jsem měl pocit, že některé kluky přivedli na zimák ještě rodiče. První hvizd a nastala mela v podobě létajících ševců bez Jasněnky. Hlavně jejich 37 mě teda dávala, dneska mě z toho bolí v krku, jak kolem mě dělal průvan. Dlouho se hrálo bez branek na obou stranách. Samozřejmě myslím bez vstřelených branek, ty zasíťované nám tam rolbař půjčil už od začátku, i když jsme je skoro celou první třetinu nepotřebovali. Zas se měli gólmani alespoň o co opírat a nelelkovali tam jen tak v prázdném brankovišti. Hra hodně vyrovnaná a počty hráčů na obou střídačkách se téměř shodovaly s malou převahou na straně hvězd. O to větší věkovou a dle mého i váhovou převahu jsme měli my. Skóre jsme ještě v prvním dějství nakonec otevřeli my a Coda tak šla do 2. třetiny s minimálně možným náskokem. Druhá třetina začala již v mírnějším tempu a na střídačku už jsem většinou dojel i sám, bez pomoci ostatních hráčů. Výrazně mi pomohl rozhodčí svojí neskutečnou všímavostí. Když jsem měl krizi a sudí to zhlédl, tak mě vyloučil a já jsem si na kraji střídačky, za opravdu veliké podpory našeho trenéra juniora, odpočinul. Navýšení skóre na 2:0 a větší pohoda na našich hokejkách. Útoky včera opravdu měly svůj den a Tomáš v první lajně a Roman ve druhé svojí zarputilostí, podobající se jízdě tanku ve vojenském prostoru Doupov, dostávali i zdánlivě ztracené puky opět do prostorů před brankářem soupeře. Občas se ale stalo, že jsme propadli ve středním pásmu a pak nastoupil „bratranec Sáblíkové“ (37 – Kroupa asi Jirka) a projel kolem nás (myslím, že jel na Yamaha XT 660R) až před Martina, který dostal puk mezi betony a bylo to 2:1. To asi probudilo v Álovi nějaké střelecké pudy, po tom co doma prožil za peklo (nepublikovatelné!!!) a zamotal soupeři hlavu tak, že jsme se radovali z navýšení našeho skóre prakticky okamžitě po brance soupeře. Nádherný rodinný klenot v podobě pravého blafáku, který by dal Aleš snad i ve spaní. Další střídání a pojď mi hopla a byl tam další fík. Prostě včera to tam klukům opravdu padalo. Hodně štěstí a hlavně bojovnost ve třetině soupeře, byly základem našeho včerejšího úspěchu. Ke konci 2. třetiny se soupeř ještě pokus korigovat skóre a díky svojí důslednosti a mojí lemplovitosti dorazil útočník soupeře puk za záda Martina podruhé. Pak už jakoby soupeři došla motivace a dokonce začal dělat i chyby v rozehrávce ve vlastní třetině. Poslední změna stran na hřišti doplnění několika branek do sítě soupeře a šli jsme si podat ruce po pohodovém zápase. Soupeř měl rozhodně na víc a skóre by mu slušelo přívětivější, ale dlužno říci, že jsme měli i hodně štěstí a lepší přihrávku po celou dobu utkání.

Svůj trenérský debut si odpykal Martin Pacička, vlastním jménem Horminátorek, který svými výroky možná chvílemi řídil hru, ale hlavně zacáloval sudího, přinesl dresy, posbíral puky kolem hřiště a vyplnil zápis. Krásný výkon!!!

Tento týden jsme odvolali po dohodě s Panthers středeční utkání v Letňanech a náhradní termín byl prozatím stanoven na středu 4.2.2015. Důvod je jasný, chcípáci, povaleči na dovolených a pak nějaký ten lenoch. Již minulý rok jsme tam hráli v šesti lidech a to si rozhodně soupeř nezaslouží, aby platil led a my tam přišli v počtu jak na volejbal. Sledujte dál rozpisy zápasů, budou průběžně doplňovány.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz