Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

HC Auto Kunratice - HC CODA Praha 1:6

publikováno 05.01.2015 (aktualizováno 13.01.2015)

Velké Popovice 21:00 9.1.2015

Páteční utkání mělo nádhernou předehru ze strany soupeře již v průběhu týdne. Původně plánovaný čas utkání ve 22:30 změnil na 21:00, což mělo velmi pozitivní dopad na docházku a hlavně jsem mohl v klidu v Prasečáku hrcnout pozápasové pivní kyblíky, aniž bych se nějak výrazně omezoval v přípravě na spaní. Dle prezidenta, se nás mělo sejít cca 14 do hry, ale nakonec pracovní vytížení a rodinné, či jiné povinnosti dovedly do Popovic „pouze“ 11 hráčů.

Utkání bylo přímým soubojem o 2. místo v tabulce se soupeřem, se kterým jsme si v prvním měření sil rozdělili body za remízu. Soupeř přijel na svůj domácí led v plné síle tří pětek a měl jsem trochu obavy, s ohledem na náš věkový průměr, že nás ubruslí k smrti. Naštěstí se tak nekonalo a až na úvodní minuty, kdy soupeř zazlobyl svým prvním a jediným gólem, jsme měli utkání více, či méně pod svojí kontrolou. Utkání se sehrálo ve výrazně větší pohodě, než naše první setkání na Nikolajce. Chtěli jsme si všichni opravdu zahrát a obě dvě mužstva věděla, že jakýkoliv výpadek hráčů na hřišti může ovlivnit výsledek celého zápasu. My jsme tedy měli výrazně více vyloučených, ale to bych příčinu hledal trochu jinde. Dlužno vyzdvihnout výkon Martina v kase. Hlavně v druhé třetině jeho zákrok při akci dva na nula, dokázal chytit puk do lapačky tak, že by to chtělo zavést nějakou DELI zlatou helmu i v Codě. Celkové super výkon, hlavně první obranné dvojice, která otevřela náš brankostroj si mužstvo zaslouží pochvalu. Po dlouhé době skóroval i Franta Zahy, který si počkal na kruhu na přihrávku do Kočičky. Ten objel celou třetinu zleva doprava, napil se za kasou z gólmanovi flašky a nahrál na kříž Zahymu, který vystřelil do víka dělo, že jsme museli puk rovnat do původního tvaru. Hezká akce.

Po dlouhé době se nám vrátil i Venezuelčan Mlaďas, který jel na pořádný trip po Jižní Americe, kde vyzkoušel snad všechno, co hoří, doutná, teče, či se dá i jinak použít ke konzumaci. Určitý náboj v jeho hře byl, ale chce to, aby se už uzdravil i Martin alias Kolínko, se kterým pak tvoří siamskou dvojici na ledě. Rozhodně by to prospělo v této situaci, kdy si náš Horminátorek zlomil pacičku tuhle neděli při veřejném bruslení a je na nějakých pár týdnů out of order.

Již tuto neděli na domácím ledě další utkání. Začínáme ve 20:00 proti žlutým hvězdám a doufejmě, že si z tohoto zápasu odneseme další dva body do tabulky. Tabulka 6. skupiny na PLLH stránkách nyní musí doznat výrazných změn v počtu utkání a získaných bodů. Je definitivně potvrzeno, že HC Sklenářství Vaňásek odstoupilo ze soutěže a tak body a zápasy sehrané s tímto týmem by měly být jejich soupeřům odečteny.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery