Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

HC Suchdol Sabres - HC CODA Praha 5:4

publikováno 24.10.2014 (aktualizováno 25.10.2014)

24.10.2014 Kralupy nad Vltavou 19:30

Perfektní sestava, slušný čas zápasu, kvalitní soupeř a prostě všechno dohromady hrálo do karet naší upgradeované sestavě pro tento ročník. První třetina jasně ukázala,kde je síla našeho týmu. Rychlý přechod středního pásma, přihrávky v jízdě a na jeden dotek. To všechno byly předpoklady pro zvládnutí tohoto zápasu s hlavou nahoru směrem k vítězství. Skóre jsme otevřeli poměrně záhy po zahájení zápasu a tak nějak přesnšě po pěti minutách jsme vždy přidali další branku. Konec prvního dějství skončil jasně pro naší stranu 4:0 a se soupeř poměrně jasně dostával do defenzívy. To se však velmi výrazně změnilo po zahájení druhého dějství. Soupeř přidal. My ubrali na bruslení, kupení chyb v zadních řadách, nějaké to vyloučení a nedůslednost v defenzivní činnosti zajistily prostor soupeřům pro vstřelení jejich prvních branek. Na konci druhé třetiny jsme se potáceli už na hranici propasti, kdy skóre se poměrně významě začalo měnit ve prospěch soupeře. Když pak soupeř ve třetí třetině vyrovnal na 4:4 bylo jasné, že konec zápasu bude ještě dramatický hlavně pro naše řady. Kdo si odnese lepší bodové hodnocení ze zápasu bylo dáno tím, kdo udělá dříve chybu a dovolí jí soupeři využít. Bohužel tu chybu udělala Coda a soupeř několik minut před koncem celého utkání dal svůj, jak se později ukázalo, vítezný gól. Coda tlačila do posledního hvizdu rozhodčího soupeře k jeho vlastní brance a chvílemi se zdálo, že si skutečně jeden a dle mého zasloužený bod, z Kralup odvezeme. Neodvezli! Soupeř udržel svojí domícá neporazitelnost pro Codu i v tomto ročníku, bohužel. V šatně jsme si vše vysvětlili a řada z nás dostala domácí úkol, já například musel do Prasečáku na 4 kousky tankového Starouše, abych udržel tradici 4 kousků pro tento večer.

Musíme pochválit i naší mladou horkou hlavu, protože dohrála celý zápas bez vyloučení a dokonce se výrazně podílela na našich vstřelených brankách. Na konec jeden stejně chyběl, škoda.

Za týden v neděli od 20:00 dohrávka 1. kola s HC Auto Kunratice na domácí Nikolajce. Doufejme, že se Coda poučila z posledního utkání a pochopila, že se soupeř sám neporazí a to i když po první třetině prohrává rozdílem třídy.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery