Úvod » Komentáře k zápasům » Komentáře k zápasům 2014/2015

HC CODA Praha - HC Panthers Praha 4:1

publikováno 20.10.2014

19.10.2014 20:30 Nikolajka

Včerejší zápas jsme sehráli se soupeřem, se kterým jsme se potkali poprvé loňskou sezónu a z obou měření sil jsme si loni odnesli nakládačku. Letošní posílená sestava a lepší hra odzadu dávaly naději, že bychom letos mohli tuto nepříznivou sérii s Pantery zlomit. Nakonec se ale v šatně ukázalo, že předpokládaný počet hráčů se nám stáhnul na 66%. Ze tří pětek byli dvě, ale i tak dorazili hráči, kteří jsou oporou týmu. Soupeři nastoupili v opravdu výrazně větším počtu a za podpory svých věrných fanoušků (mimochodem opravdu byli výborní), se vrhli do zápasu v tempu, který zejména mě, dělá už výrazné problémy. I přes vyšší tempo se nakonec právě Codě podařilo otevřít skóre v cca 5 minutě prvního dějství. Pak se dlouho hrálo nahoru dolu s minimem faulů. Hrál se opravdu pohledný a rychlý hokej, který přinášel šance na obou stranách kluziště. Několik minut před koncem první třetiny se z nenápadné akce soupeře, podařilo Panterům, našemu Zajdovi zkazit nulu v jeho prvním ostrém startu za Codu v kase. Skóre 1:1 a stále běžela první třetina. Coda během několika minut, možná ani ne, odpověděla opět vedoucím gólem na 2:1, který se nakonec ukázal jako ten rozdílový, tedy vítězný. Nádhernou trefu předvedl Matin Lindauer, který z pozice levého beka zabrousil s pukem na hada do území svého pravého křídla a střelou z velké úhlu poslal puk na bližší tyč, kde měl gólman Panterů místo tak na krabičku cigaret. Druhá třetina změnila skóre o jednu branku a v posledním dějství utkání se pak skóre změnilo ještě jednou a opět ku prospěchu Cody. Utkání mělo po celou dobu poměrně slušné tempo a rozhodně by se obě mužstva, podle včerejšího předvedeného výkonu, mohla bez problémů stěhovat do vyšších soutěží. Deset minut před koncem jsme si dali trochu boxerské vložky, která začala na polovině soupeře a postupně se přesunula až před naší střídačku. Oba hlavní aktéři, shodou okolností oba dva Martinové, si šli pak do konce utkání odpočinout do sprch (alespoň myslím, že to sudí takto rozhodl). Utkání se nakonec dohrálo v klidu a bez věších emocí z obou stran. Ani skóre se už nenadechlo ke změně a tak jsme si z druhého letošního utkání přinesli z domácího ledu další 2 body do tabulky. Myslím, že při odvetě si Panteři na nás smlsnou, jelikož jejich čas ledu v noci a ve středu je hrozivý pro docházku Cody.

Již tento pátek v 19:30 jedeme do Kralup poměřit síly s tradičním rivalem posledních let se Suchdol Sabres. V Kralupech máme většinou problémy se soupeřem již v šatně, protože nás je na lavičkách tak 6-7 do pole, proti jejich plným třem lajnám. Myslím, že naším hlavním soupeřem v sezóně se nakonec vždy ukáže docházka, nikoliv hokejová mužstva soupeřů.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 23516
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • AV Servis

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz